Falco, voor een mooiere buitenwereld

Falco is producent en leverancier van o.a. fietsenrekken, straatmeubilair, overkappingen, verkeersvoorzieningen en nog veel meer voor buiten! Falco maakt haar producten bijvoorbeeld voor architecten, overheden, allerlei instellingen zoals zorg en onderwijs, bouwbedrijven en meer.

Verder exporteert het bedrijf haar producten ook naar het buitenland; met drie vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken zijn ze goed vertegenwoordigd. En met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt.

Communicatieadvies

Voor Falco heb ik, in loondienst, veel mooie projecten kunnen doen. Communicatieplannen, veel teksten geschreven zoals persberichten, nieuwsbrieven, artikelen en interviews voor relatiemagazines en personeelsmagazine, projectteksten over geleverde producten en SEO-teksten voor de website.

Daarnaast grote projecten zoals het Falco Grote Buitenboek, de productcatalogus en de begeleiding daarvan. Ik heb een nieuwe huisstijl begeleid en geïmplementeerd, social media plan geschreven en uitgevoerd. Een nieuwe webshop gecoördineerd en actieplan geschreven voor de lancering er van.

Verder heb ik ook de Google Ads campagnes beheerd, nationaal en internationaal.

Advies en uitvoering | SEO en SEA | Teksten schrijven | Social Media

www.falco.nl

Klantcase-VanOlsCommunicatie-Falco, voor een mooiere buitenwereld

Project details

Klantnaam: Falco
Locatie: Vriezenveen, hoofdvestiging
Start: Januari 2008
Einde: Januari 2016

“Met Henrieke heb ik goed samengewerkt! Ze heeft genoeg aan een korte uitleg om mooie en heldere artikelen te schrijven.”

– Jouke Zomer, Ondernemers Magazine Twenterand