Henrieke Nevenzel - Van Ols Communicatie

Wie zit achter Van Ols Communicatie?

Even voorstellen; mijn naam is Henrieke Nevenzel. Afgestudeerd aan hogeschool Windesheim met een bachelor in Communicatie, werk ik al jaren in de offline en online communicatie als communicatieadviseur.

Met veel ervaring in externe communicatie, als tekstschrijver en online strategie laat ik jouw bedrijf groeien! Daarnaast heb ik ook ervaring met projecten zoals een nieuwe webshop lanceren, nieuwe huisstijl implementeren en communicatieplannen opstellen.

Ook met een digitale marketing strategie help ik je graag. Met een gerichte doelstelling schrijf ik een zoekwoordonderzoek, customer journey voor je content en meer om jouw bedrijf te helpen groeien.

 

 

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien.

Waar komt Van Ols vandaan?

Wat betreft de bedrijfsnaam; Van Ols is een verwijzing naar mijn ouderlijk huis. Ik ben geboren en getogen in Den Ham (ov). De huisnaam van de boerderij waar ik ben opgegroeid, was ooit ‘Erve Oldenzel’ en is door de jaren heen veranderd naar Nevenzel.  Maar in de volksmond nog altijd bekend als ‘van Ols’.

Communicatie

Met een gedegen HBO-opleiding Communicatie kijk ik niet alleen naar de cijfers, maar denk met je mee over hoe je je doelgroepen het beste kunt bereiken.

Creatief

Niet kunnen staat niet in mijn woordenboek. Juist dat stimuleert mijn creativiteit. Er is altijd een manier…

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak en altijd eerlijk advies!

Tijdens een bakkie koffie ideeën bespreken om jouw bedrijf te helpen groeien?

Een bakkie koffie?

"Gewoon mooi, met een verhaal, daar hou ik van".