Van Ols Communicatie > Klantcases

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien!

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien. Benieuwd welke bedrijven ik heb helpen groeien met de betreffende communicatie? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van bedrijven en organisaties waar ik voor heb mogen schrijven, adviseren op SEO- gebied, Google Ads campagnes heb ingericht en social media kanalen heb opgestart of beheerd.

Ook nieuwsbrieven, of emailmarketing en op internationaal gebied en nog veel meer. Lees hieronder de klantcases, over mijn werk en over het bedrijf!

Blogs

Geld.nl

Een tiental blogs voor Geld.nl, de Beste Website van het Jaar 2021. Blogs die makkelijk leesbaar waren over lastige onderwerpen; lees meer!

E-mailmarketing

Vidra Metaalwerken

Emailmarketing die werkt? Voor Vidra maakte ik een effectieve e-mailing, lees meer!

Marketing

Veldkamp Raalte

Aan de slag bij Veldkamp Raalte als marketing coördinator; advies, teksten schrijven, SEO, e-mailmarketing en meer!

Nieuwsbrief en LI

Bedrijven Belangen Vriezenveen

Lees hier welke artikelen, interviews en andere teksten ik voor de BBV heb geschreven.

Positionering

Positionering en website

Voor Mateq Solutions niet alleen een herpositionering bedacht, ook een nieuwe website gecoördineerd en teksten geschreven.  Benieuwd naar de pay-off?

Strategie

Strategie Atkins

Voor Atkins maakte ik een digitale marketing strategie. Met zoekwoordanalyses, customer journeys voor content en buyer persona’s. Meer weten over deze case?

Vosscan

Vosscan, visie op succes

De Vosscan is een nieuw software programma, ontwikkeld door Gieni Vos die haar jarenlange kennis en ervaring op gebied van personeel en organisatie heeft vertaald in dit programma.

Artikelen

Verschillende publicaties

In het ondernemersmagazine Twenterand tonen Twenterandse ondernemers zich aan het publiek. De ondernemer kan laten zien wat hem drijft, en wat zijn passie is.

SEO

Jansen Klompen

Voor de webshop van Jansen Klompen; optimalisatie webshop, input voor Facebook, SEO-teksten en meedenken in ander communicatie-uitingen.

CAV Den Ham

CAV Den Ham

Voor CAV Winkel ga ik aan de slag om o.a. SEO teksten te schrijven voor de webshop en deze te optimaliseren, input voor Facebook leveren en meedenken in andere communicatie-uitingen.

Falco

Falco

Communicatieplannen, persberichten, nieuwsbrieven, artikelen voor relatiemagazines en personeelsmagazine, projectteksten over geleverde producten en SEO advies en teksten voor de website.