Teksten schrijven

Allerlei teksten schrijven zorgt voor mooie content!  Kun je dat niet zelf, doe ik dat als freelance tekstschrijver, graag voor jou! Ervaring genoeg in diverse teksten. Van allerlei brochures tot nieuws, persberichten, webteksten (SEO), white paper, artikelen in magazines, relatiemagazines en nog veel meer.

Als tekstschrijver denk ik graag in woord, gecombineerd met mooi beeld natuurlijk. En niet alleen in woord, maar ook qua opbouw. Welk tekstmodel kan het beste gebruikt worden voor bijvoorbeeld een artikel in je magazine. Of voor een blog op je website?

‘Content is king’ was lange tijd een veel gehoorde leus, en dat gaat nog steeds op. Maak van content marketing (online) een vast onderdeel van je organisatie of afdeling en gegarandeerd dat dit jou of jouw bedrijf meer groei oplevert.

Wie schrijft die blijft

Een citaat uit eigen werk en dat blijkt nog steeds te volstaan. Vooral in de online wereld is content, waaronder teksten schrijven, broodnodig. Al was het alleen maar om vindbaar te zijn. Ruim 80 procent van de consumenten doet eerst online onderzoek voordat ze een organisatie benaderen. Reden genoeg toch?

Dus hoe beter jouw tekst en andere content aansluit bij de behoefte van je doelgroep, hoe beter je doelstellingen worden gehaald. Update regelmatig je productteksten en projectteksten. Of deel kennis in de vorm van een blog of handige tips of weetjes. Combineer met afbeeldingen en eventueel video.

SEO teksten 100%
Off line teksten 100%
Zakelijke teksten 100%
Van Ols Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien - Teksten schrijven

Uit de vakliteratuur

Een leuk weetje; het blijkt namelijk dat de oorsprong van contentmarketing bij de relatiebladen ligt. Met eigen magazines, die niet gericht waren op verkoop, wilden merken en organisaties de band met hun klanten versterken (bron: blog Irma Machielsen, Hogeschool Leiden).

Volgens het Grote Contentmarketing Onderzoek (2017) verwacht zo’n 50 procent van de marketing- en communicatieprofessionals dat het aantal contentmarketingfuncties in hun organisatie de komende 2 jaar zal toenemen. Dat onderstreept het belang van content (en teksten schrijven) voor je bedrijf of organisatie des te meer.

Lees ook meer informatie op mijn blog; over SEO en hoe een persbericht te schrijven

Meer informatie over het FlexTekst abonnement? Voor een vast tarief schrijf ik allerlei teksten naar keuze; elke maand flexibel!

“Met Henrieke heb ik goed samengewerkt! Ze heeft genoeg aan een korte uitleg om mooie en heldere artikelen te schrijven.”

– Jouke Zomer, Ondernemers Magazine Twenterand

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien!

Wie schrijft die blijft! Van SEO-teksten tot brochures en van input social media tot whitepapers. Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien.