Social Media

Wil je meer volgers op je social media kanalen? Of meer zichtbaarheid, professionelere teksten en fotografie of een plan de campagne om überhaupt te beginnen? Kom je er zelf niet uit, laat mij je dan helpen. Mijn ervaring is dat wanneer je aandacht of meer aandacht besteedt aan je pagina’s dit altijd resulteert in meer followers en/of meer likes. Van Ols Communicatie kan je helpen met de professionalisering van je pagina’s door bijvoorbeeld de teksten, foto’s en linkjes onder de loep te nemen.

Heb je dat allemaal gedaan en wil je juist meer verdieping of merk je dat de interesse minder wordt op je social media pagina’s? Ook dan help ik graag. Bijvoorbeeld met een frisse blik, nieuwe ideeën, andere vormgeving en fotografie of meer goodwill creëren. Dan maak ik, desgewenst, samen met jou een plan. #

Nog geen social media?

Ook als je wil starten op social media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag. Dan bekijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en welke kanalen voor jouw doelgroepen en bedrijf geschikt zijn.

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien. Van Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin, Twitter, YouTube en nog veel meer.

Social Media Teksten 100%
Fotografie 100%
Linkbuilding 100%
Van Ols Communicatie-koffiemok-contact?

Uit de vakwereld

De stand van zaken op het gebied van social media is anno 2019 een wisselende. Zo groeit Facebook niet meer en heeft zelfs een verlies van ruim 600.000 leden. Terwijl Instagram met maar liefst 20% groeit, zo blijkt uit de Nationale Social Media Onderzoek 2019 (uitgevoerd door Newcom Research).

De statistieken

Whatsapp staat met stip bovenaan met de meeste gebruikers, gevolgd door Facebook. Op de derde plek vind je videokanaal YouTube. Met een stijging van 9% heeft dit kanaal 8,7 miljoen gebruikers. Een ander opvallende stijger is Pinterest. Ook dit social media kanaal heeft een groei van maar liefst 18% ten opzichte van 2018.

Wil je meer weten, neem contact met me op! Ga naar het contactformulier, email rechtstreeks of gewoon bellen. Appen kan natuurlijk ook.

“Met Henrieke heb ik goed samengewerkt! Ze heeft genoeg aan een korte uitleg om mooie en heldere artikelen te schrijven.”

– Jouke Zomer, Ondernemers Magazine Twenterand

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien!

Communicatie advies maar ook uitvoering ( online en offline), social media, content marketing, teksten schrijven, noem het maar op. We willen allemaal graag onze doelgroepen bereiken. Ik denk graag met je mee.