Advies en uitvoering

Zoekt jouw organisatie tijdelijk een communicatieadviseur of communicatiemedewerker? Bijvoorbeeld om in te vallen, een nieuw product of zelfs bedrijf in de markt te zetten? Wil je een nieuwe huisstijl ontwerpen en implementeren en weet je niet waar je moet beginnen? Van Ols Communicatie heeft ruime ervaring met implementeren van een nieuwe huisstijl in een organisatie.

Wil jij voor een tijdelijk communicatieproject iemand inhuren? Of de communicatie rond een nieuwe webshop organiseren? Ook voor social media campagnes managen of verbeteren, ben je bij Van Ols Communicatie bij de juiste persoon.

Advies en uitvoering van (online) communicatie

Ook voor communicatie advies en de uitvoering van de (online) communicatie kan ik met je meedenken. Een tijdelijk project waarbij communicatie het verschil kan maken? Ik denk graag met je mee om te sparren. Of misschien andere ideeën te bedenken en bijvoorbeeld gratis publiciteit genereren?

Een social media plan opstellen om te beoordelen waar je jouw doelgroepen het beste bedient?

Een tijdelijk communicatieproject? 100%
Huisstijl implementatie? 100%
Een nieuwe webshop lanceren? 100%
Een bakkie koffie?

Waarom iemand voor communicatie inhuren?

Waarom iemand voor de communicatie inhuren? Die kan het verschil maken op het gebied van content, vormgeving en doelgroepbenadering. Ideeën nodig voor een mailing, nieuwsbrief, teksten schrijven of gewoon je communicatie uitingen willen professionaliseren?

Neem vrijblijvend contact met me op, een bakkie koffie kan altijd, om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lees ook meer informatie op mijn blog; over SEO en hoe een persbericht te schrijven

“Met Henrieke heb ik goed samengewerkt! Ze heeft genoeg aan een korte uitleg om mooie en heldere artikelen te schrijven.”

– Jouke Zomer, Ondernemers Magazine Twenterand

Communicatie die jouw bedrijf helpt groeien!


Communicatie advies maar ook uitvoering (online en offline), content marketing, teksten schrijven, noem het maar op. We willen allemaal graag onze doelgroepen bereiken. Ik denk graag met je mee.