Publicaties voor het Ondernemersmagazine Twenterand

In het ondernemersmagazine Twenterand tonen Twenterandse ondernemers zich aan het publiek. De ondernemer kan laten zien wat hem drijft, en wat zijn passie is. Met een artikel in het magazine laat de ondernemer zijn toegevoegde waarde voor de gemeente zien. Ook geeft hij inwoners de kans om meer te weten te komen over zijn onderneming.

“Een magazine dat je voelt als je het in je handen hebt. Een magazine waarvoor je gaat zitten, en waar je de tijd voor neemt. Foto’s, typografie, illustraties. Het mooie aan dit magazine is vooral dat het elke keer gemaakt is door verschillende creatieven die samenwerken. Redacteuren, tekstschrijvers, illustratoren, fotografen. Bij elke editie werken er weer nieuwe creatieven mee aan een geweldig magazine”.

Mijn bijdrage: drie artikelen zoals het interview met wethouder Abbema, artikel Sportfabriek & Fysio Twenterand en profiel Mark-Jan Valk.

Jouke Zomer (hoofdredacteur, grafisch vormgever)

www.ondernemersmagazine-twenterand.nl

Klantcase Van Ols Communicatie - Publicaties Ondernemersmagazine Twenterand

Project details

Klantnaam: Ondernemersmagazine Twenterand
Locatie: Vriezenveen
Start: Januari 2019
Einde: Lopend
Categorie: Tekstschrijven; artikelen magazine

“Met Henrieke heb ik goed samengewerkt! Ze heeft genoeg aan een korte uitleg om mooie en heldere artikelen te schrijven.”

– Jouke Zomer, Ondernemers Magazine Twenterand